Skvělé pivo si žádá skvělé výčepní

Bartender

„Sládek pivo vaří, ale hostinský ho dělá,“ říká známé pravidlo. Pokud není kvalitní pivo neméně kvalitně servírováno (ve správné sklenici, při správné teplotě, s patřičnou péčí a odbornou znalostí), požitek ze zlatavého nektaru nikdy nebude úplný. Soutěž Master Bartender dává vyniknout těm nejlepším z nejlepších. Výčepním, kteří do svého povolání vkládají nejen síly, ale také srdce. Výčepním, kteří vědí, jak svou péčí podtrhnout kvalitu plzeňského piva.

V čem se soutěží

Soutěž o mistra výčepního je zaměřena nejen na praktické dovednosti – na kvalitu čepování a servírování –, ale i na umění plzeňské pivo správně nabídnout. Rozhodují tedy také teoretické znalosti v oblasti historie a výroby ležáku Pilsner Urquell.

Umístění restaurace Klub Školka v soutěži Master Bartender 2011

Denní menu a rozvoz

Free Wi-fi a platba kartou

Free wi-fi Visa Mastercard
Nahoru